Snorfietser knalt achterop politiebus

4

In de Munnikenstraat vond vrijdagmiddag rond 16.10 uur een aanrijding plaats tussen een snorfiets en een politiebus. Bij de aanrijding is iemand gewond geraakt. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

LEIDEN - Vrijdagmiddag 22 juli omstreeks 16:10 uur heeft er op de Munnikenstraat in Leiden een ongeval plaatsgevonden waarop de hulpdiensten werden gealarmeerd. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en troffen een ongeval aan tussen een snorfiets en een politieauto. Bij het ongeval is een persoon gewond geraakt. Nadat het slachtoffer door het ambulancepersoneel was gestabiliseerd is het slachtoffer per ambulance met onbekende verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving. Hoe de aanrijding heeft kunnen ontstaan is niet bekend. De politie heeft verklaringen opgenomen en probeert de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen.

Delen

4 reacties

  1. Bij de aanrijding is iemand gewond geraakt. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline