Terrasweer! Een uur langer borrelen

1

De temperatuur stijgt boven de 28° en dat betekent dat de terrassen in de Leidse binnenstad vanavond tot 1.00 uur open mogen blijven. De komende dagen ziet het er naar uit dat de temperatuur boven de 28° blijft.

Als de zomerse temperaturen verschijnen op de thermometers mogen de Leidse terrassen op doordeweekse dagen tot 1.00 uur open blijven. Als het weer boven de 28° blijft mogen de terrassen in het weekend zelfs tot 2.00 uur open blijven.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Maaike Lek

Je bent nu offline