Twee gewonden bij botsing drie auto’s bij transferium A44

Vrijdagmiddag heeft er op de Ir. G. Tjalmaweg in Oegstgeest een ongeval plaatsgevonden waarbij twee gewonden zijn gevallen. Rond 14.40 uur botsten drie auto’s door nog onbekende oorzaak op elkaar. De slachtoffers zijn ter plekke door het ambulancepersoneel gestabiliseerd en vervolgens overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving.

 

 

De verkeerspolitie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. Door het ongeval ontstond er een lange file richting Valkenburg.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline