Pop-Up Warenhuis Leiden nu ook officieel open

4

Vrijdagmiddag werd na een weekje proefdraaien ook officieel de opening van Pop-Up Warenhuis Leiden in het voormalige V&D Pand gevierd. Er komen niet alleen veel mensen kijken, zo vertellen de tijdelijke winkeliers, maar er wordt ook best aardig verkocht.

Chris de Waard sprak bij de opening met Hans Gennotte van het Centrummanagement Leiden en met de Leidse cultuurmakelaar  Mirjam Flik.

“Sommigen pop-up winkeliers draaien zelfs zo goed dat ze er nu al meters bij hebben genomen,” vertelt projectleider Hans Gennotte van Centrummanagement Leiden. Ook hoorde hij al van deelnemers dat ze in het warenhuis hogere omzetten haalden dan in de eigen winkel.

De afgelopen dagen zijn de meeste lege plekken opgevuld, maar hier en daar kan nog een tijdelijke winkel worden ingepast. Belangstellenden kunnen contact opnemen via www.centrumvanleiden.nl.

Delen

4 reacties

  1. goldfinger op

    dit wordt helemaal niks. Even leuk voor nieuwsgierigen maar commercieel is dit concept al in vele andere (buitenlandse) steden geflopt.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline