Overlast na gebruik lachgaspatronen om te huilen

11

Verschillende omwonenden van een huis in Leiden Noord werden in de nacht van woensdag op donderdag uit hun slaap gehouden door geluidsoverlast van het opblazen van ballonnen. Agenten hoorden voor de deur al duidelijk harde geluiden uit de woning komen. Onder andere het geluid van het legen van lachgaspatronen in een ballon. Omdat het om een bekend adres ging waar al veelvuldig overlast was veroorzaakt door de bewoner, werd er een proces-verbaal opgemaakt wegens geluidsoverlast

De bewoonster beloofde dat de overlast zou stoppen, maar nog geen twee uur later was het opnieuw raak en kwamen er weer klachten over overlast uit de woning. die ging ook nog door toen de agenten opnieuw ter plaatse kwamen en dus was de geluidsoverlast die werd veroorzaakt door de bewoonster en andere aanwezigen makkelijk vast te stellen.

De politie wilde vervolgens de woning binnengaan om de gaspatronen in beslag te nemen en een einde te maken aan het feest. De mensen in de woning dachten daar anders over en lieten de agenten niet binnen. Toen de politie de woning toch binnen ging werden de agenten beledigd door twee van de aanwezigen. Die werden aangehouden in verband met de belediging van een ambtenaar in functie. Eén van hen verzette zich tegen zijn aanhouding.

In de woning werd ook nog een minderjarige aangetroffen die met verlof was uit een jeugdinrichting. Dat verlof werd direct ingetrokken en de minderjarige is terug gebracht naar de instelling.

Uiteindelijk hebben de agenten de gaspatronen in beslag genomen en iedereen de woning uitgestuurd, zodat de rust in de straat terugkeerde. De politie stuurt een rapportage naar de gemeente Leiden, zodat die vervolgstappen kan ondernemen tegen de bewoner van de woning.

Delen

11 reacties

  1. Prinses Duniya

    Waarom overdrijven, zo hard gaan zr helemaal niet.. klagers zijn ook jong geweest, ff serieus man ga dan in een bejaardetehuis zitten joh… Nana Nana moe je lezen.. gelukkig is onze buurman meelevend hihi woedt bloemmetje langs brengen vrouwtje

  2. Haha je zou er maar bij geweest zijn, zou er met een mond vol tanden heen moeten kijken. Nou ik blijf lekker thuis en besteed me tijd niet te veel aan dat soort tuig

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline