Twee Leidse terrassen in Terras Top100

3

In de terras Top 100 van Misset horeca staat twee Leidse terrassen. Die van Van der Valk Hotel Leiden op plaats 41 en Visbrasserie Poort op 63. Het vakblad heeft het afgelopen jaar ruim 300 terrassen bezocht om een uiteindelijke top 100 samen te stellen.

Frans Schohaus, General Manager van Hotel Leiden, is zeer tevreden met de benoeming van het hotel in de top 100. “Het terras aan de Oude Rijn is natuurlijk een onderdeel van ons hotel waar we trots op zijn en waar gasten ook echt voor terugkomen. Het terras krijgt een mooie beoordeling. Het wordt beschreven als ‘zeer mooi en verzorgd’ en het personeel is er ‘oprecht aardig’ en het treedt met een ‘open en vriendelijke houding de gast tegemoet’.

_MG_8443Het terras van Hotel Leiden ligt direct aan het water van de Oude Rijn en is verkozen tot beste van Leiden.

In de regio wisten nog twee terrassen een plekje in de top 100 te bemachtigen. De vier Seizoenen uit Lisse en Beachclub O. uit Noordwijk aan Zee. De top 3 bestaat uit verder weg gelegen terrassen. Op 3 Bie de Tantes uit het Limburgse Eys, op de 2e plaats De Werf uit het Zeeuwse Veere en de 1e positie is dit jaar voor Het Hooihuis uit Roosendaal (Noord-Brabant).

Delen

3 reacties

  1. Terras zonder bediening. Bij Molen de Put. Flesje wijn mee. Heerlijk op t bankje, prachtig uitzicht en genieten aan het water. Genieten!

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline