Open Imkerijdagen: Fred Weber geeft kijkje achter de schermen van Hortus

De Hortus Botanicus organiseert dit weekeinde in verband met de Open Imkerijdagen speciale activiteiten. Tijdens het bijenweekend kunnen bezoekers meer te weten komen over de bijen in de Hortus en een kijkje nemen in de open bijenkast van de botanische tuin.

Aanstaande zaterdag en zondag kunnen bezoekers vanaf 12.00 uur in de Hortus meelopen met rondleidingen, demonstraties en workshops bezoeken en vertelt Fred Weber, imker bij de Hortus, hoe de bijen aan het werk zijn in de tuin.

Meer informatie over de Open Imkerijdagen in de Hortus Botanicus vind je op de website van de Hortus.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Maaike Lek

Je bent nu offline