Jongeren trekken een spoor van vernieling door Leiden

2

In de nacht van 30 juni op 1 juli zijn twee mannen van 18 jaar aangehouden voor vernieling. Het tweetal, afkomstig uit Lisse en Boskoop, liet een spoor van vernieling achter vanaf de brug bij het Noordeinde.

De politie kreeg rond 3.30 uur de eerste melding van de vernielingen. De jongeren hadden fietsen en terrastafels omgegooid. Ook hadden zij een ruit ingegooid. De agenten volgden het spoor en achterhaalden de twee jongens bij de kruising van de Ter Haarkade met de Haagweg.

Delen

2 reacties

  1. Thea Borst op

    Zo,en nu????Schandalige rot jongens.Volwassen mensen en zeker geen kinderen,ik ben benieuwd wie het zijn en wat de POLITIE hier aan gaat doen!

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Maaike Lek

Je bent nu offline