Grootse line-up voor 35e editie van Werfpop

Het gratis muziekfestival Werfpop vindt volgende week zondag voor de 35e keer plaats. Het Leidse Hout wordt omgetoverd tot een enorm festival terrein. Buiten de optredens van verschillende bands en artiesten kunnen bezoekers ook naar de Universitent en mee doen met onder andere breakdance en graffiti workshops.

De afgelopen weken heeft de organisatie van Werfpop maar liefst 17 namen bekend gemaakt van de line-up. Tijdens het festival zijn optredens te vinden van onder andere DeWolff, de Jeugd van Tegenwoordig en, de Leidse band, de Destructive Penguins.

Lejo2-1399905070

Lejo verzorgd een uniek poppentheater (Foto: Lejo).

Divers aanbod

Ook is Lejo aan het programma toegevoegd. Lejo is de handpop van blote handen en houten ogen. Leo Petersen maakt sinds 1995 voorstellingen en video items met zijn poppen ook is hij te herkennen van de avonturen die hij beleefde tijdens Sesamstraat.

De volledige line-up en meer informatie over het Leidse muziekfestival is te vinden op de website van Werfpop of op de facebookpagina.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Maaike Lek

Je bent nu offline