Eerste baby geboren in nieuw GeboorteHuis

De pasgeboren Lotte Marie Kleen luidde afgelopen zaterdag de officiële start in van GeboorteHuis Leiden. Het nieuwe GeboorteHuis is gevestigd op de zevende etage van het LUMC. Naast de afdeling neonatologie, voor baby’s die extra intensieve zorg nodig hebben.

In GeboorteHuis Leiden krijgen vrouwen en hun baby’s alle mogelijke hulp tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed. Een team van gynaecologen, OK-personeel en verloskundigen staat dag en nacht paraat om zwangeren zorg te geven.

Informatieavonden

Om geïnteresseerden te informeren over het nieuwe GeboorteHuis organiseert het LUMC een aantal informatieavonden. Verschillende medewerkers staan deze avonden klaar om precies uit te leggen wat er kan worden verwacht tijdens en na de bevalling. Meer informatie vind je op de website van het GeboorteHuis.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Maaike Lek

Je bent nu offline