Pianist en componist Wiebe Bokma de Boer is studiogast in Cultuur071

Studiogast is Wiebe Bokma de Boer, pianist en componist. Maar daar doen we hem mee tekort. Ooit waren zijn handen die van Gijs Scholten van Aschat bijvoorbeeld. Wat doet hij nog meer? Luister nu de uitzending terug. We bespreken met hem o.m. de vraag wat het perfecte popliedje is. Hij laat zich horen als columnist en we draaien zijn laatst geschreven liedje. Gideon Roggeveen en Han Ruijgrok spreken ook met George Odijk namens De Gouden Pet, onderdeel van de Lakenfeesten. Roeland Segaar komt vertellen over zijn nieuwe show ‘Extra Large’ die in december in theater Ins Blau plaatsvindt, het gaat onder meer over een stofzuigerverkoper.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline