Vanavond haringveiling 3 Octobergilde

Morgen ligt de Hollandse Nieuwe weer in de winkels, maar vandaag wordt in Leiden al het ‘eerste vaatje’ maatjesharing geveild. Bij Koetshuis de Burcht verzamelen de leden van het gilde vanaf 17.00 uur. Om 18.00 uur start de veiling van een heel aantal kavels met als sluitstuk het vaatje.

De opbrengst, vorig jaar zo’n 13.000 euro, is traditioneel voor de ondersteuning van de viering van Leidens Ontzet. Dit jaar gaat het geld naar de rondtoer voor verstandelijk gehandicapten en het Kinderplein. Dat is de 3 Octoberviering voor de kinderen in het LUMC.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline