Dierenvoedselbank van Leiden Helpt geopend

10

Vanmorgen is de dierenvoedselbank in het Leidsch Trefpunt van Leiden Helpt geopend. De afgelopen weken werd al dierenvoedsel ingezameld, zodat mensen met een Leiden Helpt pasje er vanaf vandaag terecht kunnen om voer of andere zaken voor hun huisdier(en) te halen. De officiële opening werd uiteraard verricht door een huisdier: hond Shabo.

De dierenvoedselbank is voortaan elke vrijdag open van 10.00 uur tot 14.00 uur. Er kan een keer per week voor maximaal vier huisdieren voedsel worden gehaald.

 

Delen

10 reacties

    • Op de willem barentzstraat kunt u het afgeven op ma,di,do en vijdag tussen 10.00 en 14.00

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline