Dames ZVL Waterpolo Leiden gehuldigd na behalen landskampioenschap

Zaterdagmiddag worden de dames van waterpoloploeg ZVL op het Stadhuisplein gehuldigd door burgemeester Lenferink. De Leidse waterpoloploeg werd dinsdag 31 mei voor de tweede keer in haar geschiedenis landskampioen van Nederland.

De Leidse formatie was in de reguliere competitie al veruit de sterkste en bleek in de halve finales en de finale van de play-offs een maatje te groot voor Polar Bears en UZSC uit Utrecht. De dames van ZVL hadden eerder dit jaar ook al de beker gewonnen.

Het team van coach Tim van der Meer wordt om 13.00 uur in het zonnetje gezet op het bordes op het Stadhuisplein. De ploeg arriveert na een korte rondvaart per boot bij de trouwsteiger. Het Stadhuisplein is voor iedereen toegankelijk. Supporters zijn van harte welkom om de waterpolodames vanaf die plek toe te juichen en de huldiging bij te wonen.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline