Leidse Mart Hoogkamer tweede bij Hollands Got Talent

3

Leidse volkszanger Mart Hoogkamer behaalde afgelopen zaterdag de tweede plaats bij de talentenshow Hollands Got Talent. De 18-jarige zong tijdens de finale een duet samen met zijn grote voorbeeld Willy Alberti.

In 2008 werd de jonge zanger tweede bij de zangwedstrijd Kinderen Zingen Met Sterren. De laatste tijd is Mart te vinden op verschillende podia. Zo trad hij op met onder andere Wesley Klein en stond hij op het podium tijdens het SMash SMA benefietconcert voor Riley.

Delen

3 reacties

  1. het geeft maar aan hoe slecht het programma is want bij de auditee had deze jongen al total niet door moeten komen en er waren betere performances dan deze jongen. Niet dat hij niet kan zingen, maar wel het beste als hij dat blijft doen voor de oude V&D scheelt een hoop blabla over hem op TV.

  2. Het was afgelopen vrijdag dat deze kanjer tweede is geworden en niet zaterdag. Maar ondanks dat is het echt een toppertje en hoop ik en weet ik bijna wel zeker dat deze kanjer heeeeeeeeel ver gaat komen

  3. ja daarom deed hij mee met Hollands got talent en niet de voice, want dan draaien ze nog geen eens om.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Maaike Lek

Je bent nu offline