Cabaretduo Tartuffe neemt afscheid van V&D

1

Het is bijna traditie dat Marianne de Groot en Lilian Kanbier voor de Peurbakkentocht met een nieuw lied komen dat tijdens de kleurige vaartocht door Leiden de primeur beleeft. Zo ook dit jaar.

Als de peurbak met daarop de twee dames die het cabaretduo Tartuffe vormen de jury op het terras bij Annie’s, en dus het leegstaande pand van de failliete warenhuisketen passeert, zal het muzikale afscheid aan Vroom en Dreesmann uit de speakers schallen: Tabee V&D!

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline