Cultuur071 met kinetisch kunstenaar Lamp Wouda

Kinetisch kunstenaar Lambert Wouda (Lampie/Ommenabij Leiden) is studiogast en hij verteld daarover in Cultuur071. Gideon Roggeveen en Han Ruijgrok ontvangen verder wat mannen van allerlei pluimage. Zo hoor je de ins en outs over Galerie Tuinstaal, coverband O’Nine bestaat 7,5 jaar en hoor je welk boek de moeite waard is om te kopen en waar je op muziekgebied allemaal naar toe kan de komende tijd. Verder korte berichten over het debuut van Florian Boland, die zijn boek presenteert in Kooyker, een nieuwe tentoonstelling in Ars, een proefavond in het te realiseren nieuwe theater in de Vrijplaats Leiden, de open dag van B+C, de benoeming van Nanette Ris tot directeur van de Schouwburg en Stadsgehoorzaal, de Leidse Olympus en Casper Faassen over zijn “Gezicht op Leiden”.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline