Schrijver en fotograaf Anoek de Groot studiogast

Anoek de Groot is studiogast. Zij schreef “Nachtwild”, memoires van een danseres in het Japanse Nachtleven. Andere gasten zijn Eva Brandel en Maarten van der Meer (Museumnacht Leiden), Michaël Roumen (voorbereiding Pilgrim jaar), Marijn Klok, cultuurreporter en Peter Visser (muziektips). Deze keer met Henny Zwaan (hij vervangt een keertje Gideon Roggeveen) en Han Ruijgrok. Kort aandacht nog voor een lezing van Hans Heestermans in Sijthoff, Theatercafé in Scheltema en Choco Jazz Live in Leiden. Luister je mee?

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline