Zaterdag Summerjazz: groter dan ooit, maar in huiskamersfeer

Aanstaande zaterdag zal de Leidse Hout vollopen voor de zesde editie van Summerjazz. Van 12.00 tot 23.00 uur zullen bezoekers getrakteerd worden op veel jazzmuziek, theater, dichtkunst en cabaret. Nieuw dit jaar is een kinderdorp, dat vlakbij het hertenkamp veel activiteiten voor de jongsten zal bieden. Onder meer Sabrina Starke, Tourist LeMC en Splendid zullen optreden.


Coördinator Jolisa van Leeuwen blikt vooruit op zaterdag.

Het festival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een groot evenement. “Ondanks dat willen we wel heel graag de unieke huiskamersfeer die we hebben behouden”, vertelt festivalcoördinator Jolisa van Leeuwen. “Daarom hebben we het terrein uitgebreid om mensen meer ruimte te geven”.

Kaartjes zijn te koop op de site, bij platenzaken Plato en Velvet, het Theehuis in De Leidse Hout en bij galerie-café De Leidse Lente.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline