Zelfrijdende auto’s in Leiden tijdens tweede editie Stadscafé

RAP Leiden organiseert vanavond om 20.00 uur de tweede editie van het Stadscafé. Tijdens de bijeenkomst in het stadhuis gaat RAP in op zelfrijdende auto’s en wat dit kan betekenen voor de infrastructuur in Leiden. Teade Tilleman, senior wetenschappelijk medewerker bij het Kennisinstituut voor de Mobiliteitsbeleid, helpt de aanwezigen om vragen te beantwoorden over de toekomst van zelfrijdende auto’s in Leiden.

De avond wordt gepresenteerd door Mathias Lehner, architect en directeur van LEGU en leider van het internationale programma van de BNA. Tijdens het Stadscafé wordt de muziek verzorgd door Utrechtse singer songwriter St. Maane.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Maaike Lek

Je bent nu offline