Vogelnest verstopt in spouwmuur aan Mary Zeldenrustweg

DSC_0757Een bewoonster van de Mary Zeldenrustweg had de laatste tijd last van luis in haar slaapkamer. Na een tijdje kwam de vrouw er achter dat het ging om vogelluis waarop de gemeente meldde dat er een vogelnest gevestigd was in de buurt.

Vanmiddag is de brandweer naar de Mary Zeldenrustweg gegaan om het vogelnest te verwijderen. Na inspectie kwamen zij er achter dat de vogel met de kleintjes zit verscholen in de spouwmuur. Een ander bedrijf moet nu komen om het vogelnest te verwijderen.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Maaike Lek

Je bent nu offline