Start werkzaamheden skatebaan in Tuin van Noord

13052016_renovatie_skatbaan_begonnen_leiden_noord_WPF_124734_u Het skatepark in Leiden Noord is al twee jaar open maar zou tijdens de opening De Tuin van Noord heropend worden, alleen opende het park op 22 april zonder de skatebaan. Er waren scheuren in de baan gevonden. Afgelopen weekend startte de eerste werkzaamheden aan de baan. De werkzaamheden zullen enkele dagen bedragen.

De scheuren in de baan werden al eens gerepareerd, inmiddels waren de scheuren kort voor de opening van de Tuin van Noord weer terug te vinden. De gemeente hoopt dat ze nu een permanente oplossing tegen de beschadigingen hebben gevonden zodat ook de skatebaan geopend kan worden.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Maaike Lek

Je bent nu offline