Laatste Open Podium van het seizoen in Buurtcentrum de Kooi

Het Muziekcentrum Leiden-Noord organiseert aanstaande zaterdag om 20.00 uur het laatste Open Podium van het seizoen. Zoals gewoonlijk vindt de muzikale avond in Buurtcentrum de Kooi aan de Driftstraat en is de toegang gratis.

De avond wordt afgetrapt door Kamara, een vijfkoppige wereldmuziekband met muzikale invloeden uit diverse windstreken. De liederen zijn in het Nederlands, Jiddisch,Grieks, Armeens en Oeigoers. Vervolgens is het de beurt aan het orkest Csadas dat al meer dan 40 jaar optreedt met vooral Hongaarse en Roemeense, Slowaakse en Tsjechische muziek. De avond wordt afgesloten door de Trash Bluesrockband met bluesrock uit de jaren ’60 en ’70.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Maaike Lek

Je bent nu offline