AMIGO wint eerste prijs bij de Internationale Mars- en Showwedstrijden

De leden van Show-& Marchingband AMIGO uit Leiden hebben op afgelopen zondag deelgenomen aan de Internationale Mars- en Showwedstrijden der Lage landen in het Belgische Hamont. De jury was duidelijk gecharmeerd van de prestaties van het orkest en beloonde dit met 91,65 punten, wat een duidelijke eerste plaats opleverde.

De afgelopen tijd heeft zich een grote groep nieuwe leden zich bij de show-& marchingband gevoegd. Ondanks dat het het eerste concours was voor een deel van de groep, stond AMIGO haar mannetje.

De komende maanden zal de Show- & Marchingband van AMIGO zich gaan voorbereiden op het volgende World Music Contest in 2017.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Maaike Lek

Je bent nu offline