Helen van Oosten studiogast in Cultuur071

Luister de uitzending van vanmorgen terug. Helen van Oosten is studiogast, zij is allround filmmaker, ze schrijft, regisseert, produceert, doet nog meer. Bas Schreuder komt. Hij is de man de Stadspicknick, binnenkort op het plein bij de Hooglandse kerk. Ook heeft hij iets met De Buurt en hij is onlangs een soort burgemeester geworden. Korte berichten zijn er over voorstellingen in Theater Ins Blau, waar je salsa kan leren dansen in Voorschoten, een tentoonstelling in Ars en wat activiteiten daarna, de Poëziebus en het Open Huis Festival in De Lakenhal. Peter Visser is er ook. En afgelopen week waren Han Ruijgrok en Gideon Roggeveen op bezoek bij Galerie Van Haeften in de Meelfabriek, we zenden het uit.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline