Vier de vrijheid bij de Bevrijdingsbraderie op de Luifelbaan

2

Springen, lekkere hapjes en gezellige kraampjes. Op donderdag 5 mei is er van alles te vinden bij winkelcentrum de Luifelbaan. Van 10.00 tot 17.00 uur vindt de Bevrijdingsbraderie plaats met een gevarieerd aanbod van kraampjes met verschillende ambachten en snacks uit verschillende culturen. Ook is er voor de kleinsten een springkussen, een bungee trampoline en een convoybaan.

Uiteraard zijn ook de winkels aan de Luifelbaan geopend tijdens de braderie.

Delen

2 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Maaike Lek

Je bent nu offline