Kettingbotsing op Churchilllaan

18

Op de Churchilllaan bij de kruising met de Haagweg vond vanmiddag een kettingbotsing plaats. Hierbij waren vier voertuigen betrokken. Drie mensen raakten gewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk.

Delen

18 reacties

  1. Piet Pekelharing op

    Heren, heren, toch! En dames trouwens ook. Kunnen jullie nu niet nog een paar maandjes wachten? Zoals elk jaar staan de botsautootjes op 3 oktober weer op de kermis.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline