Romantiek, sci-fi, horror, comedy en drama tijdens International Short Film Experience

International Short Film Experience organiseert aanstaande vrijdag haar 8e editie. Het filmfestival, dat grootendeels georganiseerd wordt door internationale studenten en expats, laat mensen volledig onderdompelen in de wereld van Short Films. Op vrijdag 29 en zaterdag 30 april kan er in het kunstcentrum Haagweg 4 gekeken worden naar short films van alle genres, zijn er verschillende optredens en kan je het heelal van dichtbij zien bij de ‘Fulldome experience’.

 

Tijdens de International Short Film Experience worden er in totaal 107 verschillende korte films vertoond zoals ‘Pulse | Multiplicity’, dat speciaal door Ronald Bal is gemaakt voor LISFE, ‘The Only Way’, gemaakt door Piotr Domalewski en ‘Sick To My Bones’ door Guy Davies en Matthew Leonhart.

Horror vibes

Ook zijn er op beiden avonden speciale ‘late night’ vertoningen. De korte films die vertoond worden vallen binnen het horror/thriller genre. Voor ‘After Midnight’, dat logischerwijs na middernacht begint zijn tien verschillende korte films uitgekozen met onder andere ’Leshy’ van Pavel Soukup, I’nferno van Rico Mahel en Knock Knock! van Maxence Rapp.

Om de International Short Film Experience af te sluiten is er op zaterdagavond tijd voor een feestje. “Er komt zowaar een DJ uit New York”, vertelt Kirsten Schuil, mede-organisator van de International Short Film Experience. “We weten uit ervaring dat het lekker los kan gaan op de afterparty.”

Meer informatie, het volledige programma en tickets van de International Short Film Experience zijn te vinden op de website. Ook zijn tickets te verkrijgen aan de deur tijdens LISFE.

Screen Shot 2016-04-28 at 17.14.45

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Maaike Lek

Je bent nu offline