Uitreiking tweede editie BplusC amateur kunstwedstrijd

Esther de Bruijn won afgelopen zaterdag in het Leids Volkshuis de tweede editie van de amateur kunstwedstrijd van de BplusC. De Bruijn won de hoofdprijs met het portret dat zij schilderde van haar zoon. Ook werden er aanmoedigingsprijzen uitgereikt aan vier andere amateur kunstenaars en vond er een optreden plaats van zangers en dansers van de BplusC.

Van 14 tot en met 23 april waren de kunstwerken van in totaal 44 amateurs te bezichtigen in het Leidse Volkshuis. Alle uitingen van beeldende kunst waren toegestaan; schilderen, textiel, fotografie, collage, videokunst, keramiek, smeden en meer. Door middel van gebruik van figuratief tot abstract , twee- en drie dimensionaal zijn de werken zeer gevarieerd.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Maaike Lek

Je bent nu offline