Peter en Jolisa van Summerjazz bij Live071

In de studio deze week Peter Knoppert en Jolisa van Leeuwen van Summerjazz. Ze vertellen waarom het programma van dit jaar misschien nog wel leuker is dat afgelopen jaar. Ook over de uitbreiding van het cultuurpodia en het kinderdorp. Daarnaast natuurlijk heel veel muziek van de artiesten die op zaterdag 21 mei te vinden zijn in het Leidse Hout.

meer informatie: www.summerjazz.nl

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline