Man op heterdaad betrapt diefstal Pieterskerk-Choorsteeg

Agenten hielden gisterenmiddag rond 16.30 uur een 35-jarige man uit Leiden aan die verdacht wordt van diefstal. De man heeft enkele goederen uit een woning aan de Pieterskerk-Choorsteeg gestolen, waar hij op heterdaad betrapt werd door de bewoner.

De politie kreeg gisteren rond 15.30 uur de melding binnen dat een man op heterdaad betrapt was bij diefstal uit een woning aan de Pieterskerk-Choorsteeg. De bewoner kwam de Leidse verdachte nog tegen in het portiek. Toen het slachtoffer de woning binnenliep, werd duidelijk dat er enkele goederen gestolen waren. Daarop nam het slachtoffer direct contact op met de politie en gaf het signalement door.

Aanhouding

Een uur na de melding zagen agenten aan het Kiekpad een man lopen die aan het signalement voldeed. De verdachte, een bekende van de politie, werd aangehouden op verdenking van diefstal uit de woning. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Rolf Eijgenraam

Je bent nu offline