Willem van Moort is studiogast in Cultuur071

Vandaag in Cultuur071 bij Gideon Roggeveen en Han Ruijgrok is Willem van Moort onze studiogast. Vroeger wilde hij drummer worden, thans is hij voorzitter raad van bestuur van BplusC. Wat voor muziek heeft hij meegracht, maar ook: hoe zit het nu met het muziekhuis en gaat de bibliotheek in de nieuwstraat ondergronds (spoiler alert: knuppel/hoenderhok). Ook Tilman Andris en Ankie de Graaf zijn te gast – wat doet Leiden, Stad van Ontdekkingen aan International Danceday? Je hoort ook Peter Visser over de muziek, en Govert De Kok over de even mooie als heftige nieuwe film monsieur chocolat in Bioscopen Leiden. Luister hier de uitzending terug.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline