Tuin van Noord morgen open zonder skatepark

De herinrichting van de Tuin van Noord is afgerond. Morgenmiddag is de feestelijke opening van het park en dan wordt ook de Sport & SpeelTuin van Noord onthuld. Het skatepark zal daarbij wel gesloten blijven omdat er scheuren in de baan zitten.

Het skatepark is al twee jaar open en valt straks ook onder de nieuwe Tuin van Noord. De scheuren in de baan werden al eens gerepareerd, maar zijn inmiddels weer terug. De gemeente is nu op zoek naar een permanente oplossing tegen de beschadigingen aan de skatebaan.

De Tuin van Noord is de samenvoeging van het Noorderpark, de sportvelden van Roodenburg en Pernix, de schooltuinen en volkstuinencomplex Ons Buiten. De Sport & SpeelTuin van Noord is hier een onderdeel van. Het afgelopen half jaar werd er in samenspraak met omwonenden, gebruikers en een aantal sportorganisaties naar een geschikte invulling gezocht. Het park is nu zo ingericht dat er nog meer mogelijkheden zijn om te spelen, te hardlopen of bijvoorbeeld een bootcamp training te volgen.

Wethouder Paul Laudy geeft morgen het startsein voor de sportieve opening van het park.

 

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Je bent nu offline