M25 zoekt zomerkleding voor vluchtelingen

2

Zomerkleding noodopvangNu de temperatuur stijgt merken veel vluchtelingen dat het te warm is voor de kleding die ze hebben. Daarom vraagt M25 of iedereen in zijn of haar kast wil kijken voor jurken die uit de mode zijn of een te strakke zomerbroek.

Buiten de zomerkleding is M25 ook op zoek naar schoenen, koffers, bagagetassen, schriften en/of blocnotes, pennen en speelgoed.

De kleding en andere spullen kunnen tot 25 mei worden ingeleverd bij Diaconaal Centrum De Bakkerij aan de Oude Rijn. De Bakkerij is geopend van maandag tot en met donderdag.

Delen

2 reacties

  1. Zij kunnen ook de overtocht betalen!
    Dan hebben zij ook geld om kleding te kopen .
    .
    doe eens wat voor de Nederlanders die in de armoede zitten!

    • Vluchtelingen betaalden die (gevaarlijke) overtocht om hun leven te redden. Kleding of andere spullen konden ze niet meenemen. Voor de overtocht moesten ze aan mensenhandelaars een gigantisch bedrag geven. Het zou best kunnen zijn dat ze nu geen geld meer over hebben. Een beetje hulp is hier best op zijn plaats.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Maaike Lek

Je bent nu offline