VPRO-programma maakt aflevering over Leidse professoren

‘Hokjesman’ Michael Schaap van de VPRO maakte een filmisch portret van Leidse professoren. In het televisieprogramma onderzoekt Michael Schaap welke vooroordelen over professoren kloppen en welke niet. De aflevering van het programma wordt vrijdag om 21.05 uur uitgezonden op NPO 2.

Gefascineerd door de hokjesgeest gaat programmamaker Michael Schaap op veldonderzoek binnen de leefwereld van aansprekende Nederlandse gemeenschappen. Dit keer is het de beurt aan de Leidse universitaire wereld.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Rolf Eijgenraam

Je bent nu offline