Leiden is OPEN voor Architectuur

De Architectuurweek in Leiden wordt aanstaande zondag afgesloten met een nieuwe editie van OPEN. Tijdens OPEN voor Architectuur wordt gekeken naar de vorming van de regio, de bouw van een stad en wordt er vooruitgeblikt naar de toekomst.

Tijdens OPEN voor Architectuur spreekt ontwerper en kunstenaar Daan Roosegaarde in de Stadsgehoorzaal over zijn meeslepende sprookjesachtige projecten. Met een andere blik kijkt hij naar de toekomst. Net zoals kinderen dat doen.

Kinderen van 8 tot en met 12 jaar leren deze zondag in het Volkshuis onder begeleiding van het Technolab de beginselen van architectuur en ontwerp. Ze kunnen een duurzame stad met 3D materialen bouwen. Vrije inloop tussen 12.00 – 17.00 uur.

Meer informatie en het volledige programma van OPEN voor Architectuur vind je op de website van OPEN.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Maaike Lek

Je bent nu offline