Kunst uit eigen stal, Architectuurweek en Haiku’s in Cultuur071

Arie de Kluijver is de voorzitter van Haiku-kring Nederland. Hij is studiogast in deze uitzending van Cultuur071. Verder ontvangen Gideon Roggeveen en Han Ruijgrok Paola Huijding (Achitect, RAP) over de eerste­ architectuurweek ooit en zijn Corine de Boer en Gert Walrave te gast over het­ Kunst uit eigen stal festival in de Merenwijk. Ook Jan Stroomer is er, van The Stream. Volgende week start zijn theatershow ‘Past Perfect’ op een bijzondere locatie. Luister nu de uitzending terug.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline