Barbecue festival GRILL krijgt herkansing

1

grillAfgelopen september werd de eerste editie van BBQ festival GRILL nog afgelast omdat de weersvooruitzichten ronduit slecht waren. Achteraf terecht want op de geplande bbq-dagen stortregende het. Begin mei krijgt het nieuwe evenement een herkansing. In het extralange weekeinde van 5, 6, 7 en 8 mei wordt er volop gebarbecued in het Rembrandtpark aan het Noordeinde.

Bij GRILL is het de bedoeling dat de bezoekers eerst bij een pop-up slager een stuk vlees uitzoeken en dat vervolgens bij een van de barbecues laten bereiden door de aanwezige BBQ-experts. Er kan ook worden gekozen voor vis of groenten.

GRILL gaat op Bevrijdingsdag open om 16.00 uur en sluit om 23.00 uur. Ook op vrijdag en zaterdag is het Rembrandtpark van 16.00 uur tot 23.00 uur geopend en op zondag 8 mei wordt er gebarbecued van 14.00 uur tot 21.00 uur.

Toegang tot het terrein is gratis. Parkeren kan om de hoek op het parkeerterrein Haagweg.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline