Acteur en regisseur Wil van der Meer is studiogast in Cultuur071

Onze studiogast vandaag is Wil van der Meer. Onder meer bekend van grotere rollen in de films Filmpje! en Sint en de televisieseries TiTa Tovenaar en Caps Club en verder veelvuldig te zien als figurant. Nu speelt hij met Stadsgezelschap PStheater in Ons Hart. Ook Rian Evers komt even langs, en zingt twee liedjes uit die voorstelling. Verder zijn Merel Streng en Orietta Koster van LSKO Collegium Musicum er, ze willen op reis. En dat doen ze via crowdfunding.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline