Eetcircus voortijdig opgebroken

12

De eerste editie van Cirque du Manger dat de afgelopen dagen de tenten opsloeg op de Garenmarkt stopt een dag eerder dan gepland. Dat heeft de organisatie besloten in overleg met de gemeente. De weersvoorspellingen zijn voor tweede paasdag dusdanig slecht dat de veiligheid van publiek en deelnemers niet gegarandeerd kan worden.

“Veiligheid gaat echt boven alles”, zegt organisator Trudy Kwik: “We hebben drie fantastische dagen achter de rug, maar helaas hebben wij na overleg met de officiële instanties en in goed overleg met de deelnemers moeten besluiten om de circusdeuren op tweede paasdag gesloten te houden. Helaas voor ons allen maar, … we komen terug!”

Delen

12 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline