Herenstraat geen calamiteitenroute meer

Het éénrichtingsverkeer dat sinds enige weken gold in de Herenstraat is afgelopen week weer opgeheven. Door de plaatsing van de tijdelijke brug over de Jan van Houtbrug voldoet die brug weer aan alle veiligheidseisen voor zwaar verkeer en is het verbod om vanaf de Witte Singel de Herenstraat in te rijden overbodig geworden.

2016-03-26 16.32.24Het tijdelijk instellen van éénrichtingsverkeer werd ingesteld toen de Herenstraat als calamiteitenroute voor hulpdiensten ging dienen toen de Jan van Houtbrug werd afgesloten voor zwaar verkeer zoals brandweerwagens. Die rijden inmiddels gewoon weer via de normale route dankzij de aangelegde noodbrug.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline