Regenboogzebra verhuist naar Leiden Centraal

6

Als de Lammermarkt en de Nieuwe Beestenmarkt volgend jaar opnieuw worden ingericht, verdwijnt het regenboogzebrapad dat in oktober werd aangelegd ter hoogte van de St. Aagtenstraat. Daar hoeft de gemeente overigens niet veel voor te doen, de gebruikte verf was blijkbaar niet erg geschikt voor deze toepassing, waardoor het zebrapad sowieso al vrijwel is verdwenen.

Onlangs vroeg het COC Leiden of er een meer geschikte plek gevonden kon worden voor het kleurige zebrapad dat is bedoeld om te laten zien dat de stad openstaat voor (seksuele) diversiteit. Gisteren vertelde wethouder Laudy dat er inderdaad gekeken gaat worden naar een nieuwe plek. Waarschijnlijk in de stationsomgeving.

Delen

6 reacties

  1. Bert van Es

    Hebben ze nou niks anders te doen.dan geld over de balk gooien.
    Zijn hier mensen die hebben niet eens te vreten.spandeer het daar aan dan aan dat belachelijke gedoe

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline