Eieren zoeken in de tuin van Museum Volkenkunde

In de tuin van Museum Volkenkunde worden op eerste en tweede paasdag tussen maar liefst 200 eieren verstopt, waaronder 10 Keniaanse zeepsteen eieren. Tussen 10.00 en 17.00 uur kan er gezocht worden naar de paaseieren. Daarnaast is er de tentoonstelling DE BOEDDHA. Ook kunnen de bezoekers in de museumzalen op zoek naar de Superkrachten van de wereld. Van 10.00 tot 17.00 uur kan er gezocht worden naar de paaseieren.

In de museumtuin start de zoektocht naar de paaseieren bij Museum Volkenkunde. Overal in de tuin zijn witte eieren verstopt. Bij de kassa van het museum kunnen deze omgeruild worden voor chocolade eieren. Ook kan er besloten worden om de witte eieren te beschilderen bij de speciale workshop ‘eieren beschilderen’ in het museumcafé. De workshop eieren schilderen vindt plaats van 12.00 tot 16.00 uur.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Maaike Lek

Je bent nu offline