Tweede Kamerleden bij debat Oekraïne-referendum in Hooglandse Kerk

1

D66-kamerlid Kees Verhoeven en SP-kamerlid Renske Leijten, gaan vanavond om 20.00 uur in de Hooglandse Kerk een debat aan over het Oekraïneverdrag. Het studentendebat is georganiseerd door de Plaatselijke Kamer van Verenigingen, Augustinus, A. L. S. V. Quintus, de Leiden Debating Union, de SPIL en de HSVL.


Maaike van Vliet sprak in de Nieuws071 met Rolf Eijgenraam over de debatavond.

Tijdens het debat zullen Verhoeven en Leijten beiden hun standpunten uitspreken en proberen zij de studenten te overtuigen om voor of tegen te stemmen op 6 april. Het debat is er om studenten bewust te maken van het aankomende referendum en worden gestimuleerd een eigen mening te vormen over het Oekraïneverdrag. Daarnaast vinden de partijen die het debat georganiseerd hebben het belangrijk hun leden bewust te maken van de ontwikkelingen die gaande zijn in de maatschappij.

Delen

1 reactie

  1. Jantje van Leiden op

    D66, dat is toch die partij waarvan de fractievoorzitter in de Tweede Kamer op kosten van een louche ondernemer een kijkje nam in Oekraïne?

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline