Politie houdt treinen van Leiden naar Schiphol tegen

13

Op last van de politie ligt het treinverkeer van Leiden Centraal naar Schiphol stil. Het is onbekend hoe lang dit gaat duren volgens de NS. Ook het busverkeer van en naar station Hoofddorp ligt stil. Dat station werd vanmorgen rond 11.15 uur helemaal ontruimd en afgesloten door de politie in verband met een verdachte situatie in een trein. Er zijn arrestatieteams en andere hulpdiensten ter plaatse.

Update 13.25 uur: De politie meldt dat er niets verdachts is aangetroffen in de trein op station Hoofddorp. De trein rijdt niet verder maar is inmiddels wel vrijgegeven.

Update 15.00 uur: Er gaan weer treinen rijden van en naar Hoofddorp. Naar verwachting is de dienstregeling rond 16.30 volledig hersteld.

Delen

13 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline