Paul Groenendaal studiogast in Cultuur071

Paul Groenendaal is studiogast in Cultuur071. Hij is zo’n beetje de oudste dichter van Leiden (Geboren in Haarlem!). In 2018 wordt hij 80 en wil hij bij De Wereld Draait Door‬ aan tafel maar nu zit hij al bij Han Ruijgrok en Gideon Roggeveen. Vrijdag 18 maart is de ‪familiekamerkunstprijs‬ uitgereikt, Manon Renken, Maurice Braspenning en de winnaar Robbert Pauwels zijn in de studio. Ook Leiden is OPEN is vertegenwoordigd, Anika Van de Wijngaard en Renée Schmidt komen er over te vertellen. En we draaien fijne muziek, Peter Visser is er ook. Luister hier de uitzending terug en volgende week weer.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline