V&D tijdelijk open voor liquidatie-uitverkoop

7

Vanaf halverwege volgende week gaan de 62 V&D Warenhuizen tijdelijk open voor een laatste leegverkoop. Dat hebben de curatoren van de failliete warenhuisketen vandaag bekendgemaakt. Vanaf aanstaande woensdag gaan de eerste vestigingen open om gedurende drie à vier weken zoveel mogelijk winkelvoorraad alsnog te verkopen.

Voor de Liquidatieverkoop hebben de curatoren een overeenkomst gesloten met Gordon Brothers Europe. Dat is een internationale partij die is gespecialiseerd in het leeghalen van winkels. Eerder was GBE bijvoorbeeld betrokken bij de leegverkoop van Maison de Bonneterie.

Delen

7 reacties

 1. Mensen moeten niet naar binnen gaan
  Laat ze barsten dat hebben ze met ons ook gedaan

  • Niet een zwaar afgeprijsde winterjas kopen Jan ?
   Die anders niet betaalbaar is voor Jan Splinter die de winter doormoet ?

 2. Er wordt alleen uitzend personeel ingezet voor deze uitverkoop. Het eigen ontslagen personeel wordt er buiten gehouden.

 3. Voor iedereen die zich verbonden voelt met V&D is er een Facebookgroep gestart onder de naam “V&D – Vroom en Dreesmann – herinneringen en nostalgie”
  https://www.facebook.com/groups/557643317732605/

  We steken elkaar een hart onder de riem door herinneringen op te halen, wat hand in hand gaat met een stukje nostalgie. De groep bevat onder andere foto’s van het afscheid van het personeel, persoonlijke herinneringen, foto’s en afbeeldingen van filialen van V&D, nostalgische reclames en filmpjes met historische beelden.

 4. Ik zal Hubert dit keer maar eens voor zijn. Koopverslaafde lijkenpikkers zullen erop afkomen als strontvliegen op de dikke drollen van volgevreten kapitalisten.

  • Een Leids burger op

   En gaat Frits dan niet kijken of er iets voor hem bij is?
   Of is die geen “koopverslaafde lijkenpikker” ? 🙂
   V&D is nu toch niet meer te redden. Dus kan ik het mensen niet kwalijk nemen als ze gaan kijken of er voor hen iets bij is.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline