Vooralsnog geen balkonproblemen bij Ons Doel

Woonstichting Ons Doel maakt zich geen zorgen over problemen met de balkons van hun woningbezit. Dat zegt woordvoerder Bernard Sparnaaij. “Het ministerie heeft alle corporaties verplicht om onderzoek te doen naar aanleiding van het instorten van een galerij in Leeuwarden. Dat gebeurde in 2011. Oorzaak bleek roestende wapening in het beton te zijn. Ons Doel heeft geen galerijflats, maar wel enkele complexen met uitkragende balkons. Die worden voor de zekerheid onderzocht, maar Sparnaaij verwacht geen problemen.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline