Witte bestelbus gestolen uit De Kempenaerstraat

3

Gistermiddag is een witte bestelbus van het merk Mercedes gestolen uit De Kempenaerstraat in Oegstgeest. De bus met kenteken VT462B is nog niet teruggevonden. De politie vraagt getuigen en mensen die informatie over het busje hebben, contact op te nemen via 0900-8844.

Delen

3 reacties

  1. Zou toch fijn zijn als journalisten dingen correct leren spellen. Is het niet de De Kempenaerstraat? Nou goed. Ik heb de straatnaam niet verzonnen. 🙂

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline