Brand in kantoor Autoschadehuis Rooseveltstraat

7

Rond 21.00 uur vanavond zagen voorbijgangers een flinke rookontwikkeling bij het Autoschadehuis aan de Rooseveltstraat en waarschuwde meteen de brandweer. Die zit met de kazerne op steenworp afstand en de eerste bluswagen was dan ook razendsnel ter plaatse. De brandweer forceerde de toegangsdeur om binnen te komen. Daar bleek al snel dat de brand zich beperkte tot het kantoorgedeelte. Naar verluidt is er kortsluiting ontstaan in een vaatwasmachine.

Delen

7 reacties

  1. Het waren geen voorbijgangers. Het schijnt dat degene die de melding gedaan heeft altijd op het terein zijn vrachtwagen parkeert

    • Chris de Waard
      Chris de Waard op

      Dat zijn reacties die via Facebook worden gegeven. Daar zie je vaak dat mensen vrienden ‘taggen’ op ze op een artikel te wijzen.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline